Esteu aquí: Inici / Noticies / Inscripció IV Jornada de l’Exclusió Social a Vilanova i la Geltrú. Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit.
Un any més, El Pla Local d’Inclusió Social de Vilanova i la Geltrú organitza i us convida a la IV Jornada de l’Exclusió Social a Vilanova i la Geltrú: “Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit”. La Jornada tindrà lloc el proper dia 27 de novembre de 2014, de 9 a 15 hores, a Neàpolis, Rambla Exposició, 61-69 de Vilanova i la Geltrú.
Inscripció IV Jornada de l’Exclusió Social a Vilanova i la Geltrú. Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit.

Programa IV Jornada Eclusió Social

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, El Pla Local d’Inclusió Social de Vilanova i la Geltrú organitza i us convida a la IV Jornada de l’Exclusió Social a Vilanova i la Geltrú: “Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit”.

La Jornada tindrà lloc el proper dia 27 de novembre de 2014, de 9 a 15 hores, a Neàpolis, Rambla Exposició, 61-69 de Vilanova i la Geltrú.

En aquesta edició, entre d’altres, comptarem amb les ponències de Jorge Barudy i d’Òscar Esteban, experts reconeguts en infància en risc; i amb un tast de bones pràctiques, totes elles experiències amb infants i joves, d’èxit i amb un valor afegit.

Aquí trobareu el programa de la Jornada, amb tot el detall de les ponències i les experiències. Navegant pels dos fulls podreu clicar a diversos enllaços per ampliar la informació: els projectes i els ponents, la nostra web i xarxes socials, així com l’enllaç al mapa que us indicarà com arribar a Neàpolis des de l’estació de tren i autobusos de Vilanova i la Geltrú.

La jornada va dirigida a tots/es aquells/es professionals de l’àmbit social, sanitari, docent, investigadors/es, estudiants, entitats, i a qualsevol persona que estigui interessada en temes d’infància i adolescència i d’inclusió social en general.

Per inscriure-us, ho podeu fer a través de l’enllaç al formulari d’inscripció que també trobareu al programa adjunt. Teniu temps de formalitzar-lo fins el dia 24 de novembre de 2014. Inscripció gratuïta i places limitades.

Per qualsevol qüestió, no dubteu a contactar-nos!

Us esperem el dia 27!!